If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Миналата седмица си смених акумулатора,но днес нещо таблото взе да ми премигва и като видях отзад кабела на + беше хлабав,при опита да го стегна се счупи долната част на клемата на кабела.Оставих коллата да я сменят утре,ще трябва ли да обучавам ECU-то наново или не,защото колата сега работи перфектно на бензин.
Моята клема беше счупена надлъжно на две и не можеше да се стегне както трябва и се реших един ден да я сменям ... не знам акумулатора ми ли е странен стандарт някакъв но 2 клеми слагах и колкото и да ги стягах все си беше хлабава клемата и сутринта се ядосах днес и и завих една видийка и да видим дали ще има ефект.Нищо не ми се наложи да правя след стоенето цяла нощ без акумулатор ... освен кода на ics-а де.
За ICS-а е ясно,с него нямам проблем,Любо да разбирам че ще си запази досегашните настроики на ECU-то такали?Защото си мисля че на момчето което ще я сменява ще му отнеме повече от 30 мин.а за ресет нали за толкова време се откача акумулатора.
П.С аз наскоро си търсих вентилатор за Капата(еднакви са с този на 166-та) и го намерх от колега във форума за 40 лева.
За ICS-а е ясно,с него нямам проблем,Любо да разбирам че ще си запази досегашните настроики на ECU-то такали?Защото си мисля че на момчето което ще я сменява ще му отнеме повече от 30 мин.а за ресет нали за толкова време се откача акумулатора.
П.С аз наскоро си търсих вентилатор за Капата(еднакви са с този на 166-та) и го намерх от колега във форума за 40 лева.
Не бой се! И за 24 часа да го откачиш, никакви настройки не трябва да се загубят по ECU-то.
Здравейте СПЕШНО търся човек от София със собствен превоз,който може да прави компютърна диагностика на Алфа Ромео кросвагон 4 и обстоен преглед на колата.Плануваната дата за оглед на 3 автомобила в София е 19.12.2013г. срещу заплащане от моя страна.Благодаря предварително
Някой да знае случайно на буксата на навигацията в багажника дали има някъде 12в след натискане на врътката за включване на ицс-а?Искам да го ползвам за ремоут за усилвателя.
Някой да знае случайно на буксата на навигацията в багажника дали има някъде 12в след натискане на врътката за включване на ицс-а?Искам да го ползвам за ремоут за усилвателя.
Открих го аз, че е той ... поне докато мерих с мултицета и бягах да включвам и изключвам ицс-а...Тъпото беше като навързах всичко и усилвателя не тръгна.Веднага с едно мостче пуснах напрежение от плюса към ремоута и тръгна.Тогава измерих колко волта има на кабелчето иии 4-5 волта ?!? Не знам защо така се получи но го тествах доста пъти преди да сглобя всичко и си беше ок - 12в като включа ицс-а и като го спра след може би 5-10 секунди и спира.Но защо се получи така не знам?!? Стана студено и не ми се разглобяваше пак.Утре ще се занимавам пак с това та ако някой има предложения ще съм благодарен да ги сподели.
Вече изключително много ме е яд, че не си пуснах кабела от буксата за усилвател на ицс-а ами си лежах на ухото, че при навигацията ще има някоя жичка с 12в при включен ицс .
Буксата ми е разкачена от навигация ... не знам дали има значение за въпросното напрежение.
Comment